Kernwaarden Serticom

Missie

Serticom is een actieve schakel in de markt voor industriële elektronica en vormt de verbinding tussen de toepassingen van de eindklant en de producten van onze leveranciers.
Wij bieden u gerichte productie-, co-development en co-maker oplossingen ten einde een laagdrempelige, gezonde en langdurige samenwerking en een optimale gemeenschappelijke groei te realiseren.

Kwaliteit

Belangrijkste uitgangspunt bij Serticom is de creatie van een werkmentaliteit die, gekoppeld aan een goede automatisering en administratie, fouten voorkomt en de corrigerende acties terugkoppelt naar de werknemers om de kwaliteit continu te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.
Dit resulteert in opdrachten van een verscheidenheid aan klanten, variërend van medische toepassingen met hoogwaardige kabels tot datacom-kabels met hoge eisen aan doorloopsnelheid en nauwe productietoleranties.
Of het nu gaat om kleine series controlboxes voor de aansturing van grote vrachtwagens of een compleet samengestelde kiosk voor een vliegmaatschappij, steeds worden onze projecten en orders met een hoge prioriteit en kwaliteitsniveau behandeld.

Meerwaarde

Naast de levering van standaardproducten onderscheiden wij ons door een pragmatische blik op het totaalproduct. Wij kijken samen met de klanten naar de mogelijkheden om hun eindproduct niet alleen optimaal produceerbaar te maken maar ook naar het optimale gebruik van nieuwe innovatieve technieken waarbij steeds de optimalisatie gezocht wordt tussen de kostprijs en de eisen die aan het eindproduct gesteld worden.
Wij gebruiken hierbij ons eigen productpakket en hebben toegang tot de leveringsportfolio van nagenoeg alle standaard breedband leveranciers en functioneren vaak als verlengstuk van hen in de vertaalslag van de klantenwensen.
Door de toevoeging van bekabeling, elektronica, mechanica, tooling, potting, testing etc. kunnen wij uw product optimaliseren zonder dat u direct geconfronteerd wordt met hoge NRE kosten of zelfs een “NEE” van uw leveranciers omdat de aantallen voor een custom product te klein zouden zijn.

Flexibiliteit

Wij hebben onze productie opgebouwd uit cellen waarmee eenvoudig kan worden geschoven als de capaciteit dat verlangt. De complexe stappen bij een productieproces worden ondervangen door gerichte automatisering waardoor de invloed van het menselijk handelen en daarmede de foutkansen worden geminimaliseerd.
We hebben daardoor ook de mogelijkheid op kosten te concurreren met lage lonen landen omdat de arbeidscomponent kan worden verminderd terwijl de communicatie veel kortere lijnen heeft.
Dit geeft u een aantrekkelijke combinatie tussen lage risico’s, flexibiliteit, kosten en continuïteit.