Serticom printerdivisie

Innovatief, creatief en flexibel in led en Power

We zijn toeleverancier van een breed scala aan klantspecifieke oplossingen op het gebied van led en power. Of u nu op zoek bent naar componenten, een halffabricaat of een totaaloplossing bij ons bent u aan het juiste adres. We baseren onze ontwerpen en oplossingen op producten van toonaangevende fabrikanten. Onze partners zijn geselecteerd op hun betrouwbaarheid en technologische toegevoegde waarde. Door middel van van onze engineering afdeling, onze kennis van de toepassingsgebieden en ons innovatief karakter kunnen wij u oplossingen op maat aanbieden.
Op het gebied van led oplossingen werken we met name met fabrikanten zoals Nichia, Seoul Semiconductor, Sharp, Lextar, Philips Lumileds en Rohm. Echter behoren ook andere fabricaten tot de mogelijkheden. Door een partnership hebben we de mogelijkheid om op een zeer moderne hoge snelheids bestückingslijn flexibele seriegroottes op een kosteneffectieve manier te produceren. Door onze kennis en partners op het gebied van optica, koellichamen, thermische geleiding en materiaaleigenschappen kunnen we assemblages voor veeleisende toepassingen construeren.

Op het gebied van Power Supplies richten we ons naast led applicaties ook op een breed scala aan industriële voedingsoplossingen. Veelal zijn dat ac/dc en dc/dc switched mode power supplies in diverse modellen zoals 19″rack, montage open frame, closed frame, ingegoten, bricks en DIN-rail.

Om een voeding industrieel inzetbaar te maken worden vaak mechanische en elektronische voorzieningen getroffen. Hierbij kunt u denken aan filtering, uitgangsbeveiliging, DIN rail montage, PCB montage, backplanes en fronts voor rackmontage. We gebruiken voornamelijk power supplies van MTM Power, Meanwell en Murata Power Solutions. Maar ook andere modellen en fabricaten kunnen we toepassen afhankelijk van de eisen van uw toepassing. Door het uitgebreide gamma aan leds en voedingen kunnen wij een verscheidenheid aan hoogwaardige oplossingen bieden. Naast onze eigen brede ervaring hebben we toegang tot de engineering capaciteit van vele fabricaten zodat al uw wensen vertaald worden. Deze worden omgezet in producten welke er voor zorgen dat uw “total cost of ownership” en productiekosten dalen. Is een standaard oplossing niet afdoende en voorhanden, dan bieden wij u als co-development partner ook klant specifieke oplossingen. Desgewenst kunnen oplossingen getest en gemeten worden op zowel inzetbaarheid als elektrische eigenschappen.

Led producten

Minimale afmetingen door maximale integratie. De inbouw van de interface in het printermechanisme maakt een maximaal compacte bouw mogelijk.

klik hieronder voor meer informatie

led productenoverzicht
Hier vindt u een overzicht van ons aanbod op led gebied en de toepassingsmogelijkheden hiervan.

Delta Power, front-end

Power producten

Overzicht van ons complete aanbod

klik hieronder voor meer informatie

power productenoverzicht
Hier vindt u een overzicht van ons aanbod op gebied van power en de toepassingsmogelijkheden hiervan.