Innovatief, creatief en flexibel in Power

We zijn toeleverancier van een breed scala aan klantspecifieke oplossingen op het gebied van power. Of u nu op zoek bent naar componenten, een halffabricaat of een totaaloplossing bij ons bent u aan het juiste adres. We baseren onze ontwerpen en oplossingen op producten van toonaangevende fabrikanten. Onze partners zijn geselecteerd op hun betrouwbaarheid en technologische toegevoegde waarde. Onze engineering afdeling heeft een brede kennis van de toepassingsgebieden van voedingen zodat we op innovatieve wijze oplossingen op maat kunnen aanbieden.

Veelal zijn dat ac/dc en dc/dc switched mode power supplies in diverse modellen zoals 19″rack, montage open frame, closed frame, ingegoten, bricks en DIN-rail. Led-verlichting vormt door de specifieke eisen een aparte groep binnen het aanbod. Vaak zijn mechanische en elektronische voorzieningen nodig om een voeding industrieel inzetbaar te maken. Hierbij kunt u denken aan filtering, uitgangsbeveiliging, DIN rail montage, PCB montage, backplanes en fronts voor rackmontage. We gebruiken ondermeer power supplies van MTM Power, Meanwell  en Murata Power Solutions. Uiteindelijk zijn de eisen van de toepassing leidend in de selectie van een product en we limiteren ons niet tot producten van voornoemde leveranciers. Naast onze eigen ervaring hebben we toegang tot de engineering capaciteit van vele leveranciers.

Daarmee kunnen we uw wensen vertalen naar producten waarmee de “total cost of ownership” en productiekosten dalen. Is een standaard oplossing niet afdoende of voorhanden, dan bieden wij u als co-development partner een klant specifieke oplossing. Desgewenst kunnen oplossingen getest en gemeten worden op zowel inzetbaarheid als elektrische eigenschappen.

Introductiefilm over MTM Power