+31 (0) 88 - 7378 000 info@serticom.nl
Select Page

Foto: ® Hier naam rechthebbenden (indien van toepassing)

Hovenring te veldhoven krijgt vernieuwde verlichting

Portretfoto van CEO Serticom

Door: Benjamin van Hoek

Diegene die in de buurt wonen van Veldhoven, herkennen deze markante brug meteen: de Hovenring. Hangend aan een centrale pyloon van 70 meter hoog heeft deze unieke tuibrug, exclusief voor fietsverkeer, sinds de oplevering in 2011 meerdere lichtplannen en materialen geïnstalleerd gehad. Echter bleek elk van deze systemen niet aan de eisen te voldoen of viel gedeeltelijk uit. Hierdoor verminderde de zichtbaarheid op de rijbanen en diende er hiervoor een oplossing te worden bedacht.
De vraag rees of er betere verlichting op de markt is. Laat ons nou precies dáár onze hand niet voor omdraaien. Onze LED specialisten hebben in nauwe samenspraak met fabrikanten een lichtlijn ontwikkeld die speciaal voor de omstandigheden rond de Hovenring geschikt zijn. Zo is de lichtlijn zeer weersbestendig en het lichtbeeld is helder en mooi diffuus. De totale LED verlichting in de relingen zal worden vervangen in het najaar van 2020.

Benieuwd om met
ons samen te werken?

Ook interessant om te lezen..

Super interessant artikel

Super interessant artikel

GadgetsMobile PhonesSmartwatchesAudioHeadphoneMonitorsCamerasAll CategoriesStartupsSmartwatchesEventsVideosMobile PhonesWorkspaceAccessoriesPhotographySmartwatchesFundingDevicesGiftsEen nieuwtje dat umet ons wil delen?

read more
Test berichtje over een peppie vrachtwagen

Test berichtje over een peppie vrachtwagen

Foto: ® Hier naam rechthebbenden (indien van toepassing)Hier een heading van het nieuwsartikeltjeDoor: Benjamin van HoekYour content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this...

read more