+31 (0) 88 - 7378 000 info@serticom.nl
Select Page

Uw professionele partner voor industriële elektronica en industriële automatisering

Welkom bij Serticom B.V.

Serticom is importeur en levert elektro-mechanische componenten. Door onze uitstekende positie in de supply chain kunnen wij u betrouwbaar leveren. Daarnaast ontzorgt Serticom door op maat gemaakte oplossingen, van samengestelde en gemodificeerde componenten tot modules. Lees verder..

LED verlichting vervangen Hovenring Veldhoven

Foto: ® Hier naam rechthebbenden (indien van toepassing) Hovenring te veldhoven krijgt vernieuwde verlichting Door: Benjamin van Hoek Diegene die in de buurt wonen van Veldhoven, herkennen deze markante brug meteen: de Hovenring. Hangend aan een...

Test berichtje over een peppie vrachtwagen

Foto: ® Hier naam rechthebbenden (indien van toepassing)Hier een heading van het nieuwsartikeltjeDoor: Benjamin van HoekYour content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this...

Componenten

Wij sourcen componenten over heel de wereld en kunnen u daarom een breed scala aan innovatieve producten en componenten leveren.

Tegelijk ondersteunen wij uw ontwikkeling met een uitgebried netwerk aan hoogwaardige productiepartners.

Assembly icoon

Co-makership

Ook wel co-creatie; wij ontzorgen u in de samenbouw van componenten. Hiervoor hebben wij een ervaren en kwaliteitsbewust assemblageteam. Met gevoel voor finesse en juiste gereedschappen realiseren wij een effectieve en kwalitatieve samenbouw.

Co-development

Door ontwikkeling vormen we de link waarmee onderdelen passen in een samenstelling. Onze focus ligt hierbij op maakbaarheid en betrouwbaarheid van het design van de samengestelde componenten.

Onze 5 expertises

Met eigen technologie in de markt

Printing icoon

Thermische
Printers

Printing icoon

Connectie technologie

Led en Power icoon

LED &
Power

Mechatronics icoon

Mechatronica
& aandrijving

Printing icoon

Assemblage &
co-creatie

Neem contact met ons op om samen te werken

Stuur een email

WHATSAPP ONS

PLAN EEN MEETING