+31 (0) 88 - 7378 000 info@serticom.nl
Select Page

rijke ervaring in het leveren van totaaloplossingen

Serticom is opgericht in 2012 met een duidelijke missie: het opvullen van het technisch-commerciële gat tussen de beschikbare componenten van de leverancier en de uiteindelijke toepassing van de eindklant. Wij leveren naast innovatieve elektronicaproducten dan ook diverse diensten om deze componenten optimaal in te kunnen zetten.

Deze toegevoegde waarde gekoppeld aan een pragmatische hands-on mentaliteit is de reden voor een gestage groei van de omzet en de klantenkring. In 2013 heeft dit reeds geleid tot een verdubbeling van de werkvloer en een verdere uitbouw staat in de planning voor 2015.

Naast elektronica en pcb design bieden wij tevens de mogelijkheid tot kabel confectie, productassemblage, omspuitingen, pottingwerkzaamheden en mechanische aanpassingen. De klant bepaald tot welk niveau zij het product bij ons uit handen geven.

Wij werken zowel voor OEM klanten als kleinere machine en apparatenbouwers. Verder ontwikkelen wij LED producten op klantenspecificaties al dan niet met drivers en back-up systemen. Naast onze eigen productportfolio werken wij ook nauw samen met diverse broadband distributeurs wanneer er klantgerichte toevoegingen gedaan moeten worden op hun producten om de eindklanten in elk geval de oplossing te leveren die zij wensen.

Onze 3 kernwaarden

Kwaliteit

Belangrijkste uitgangspunt bij Serticom is de creatie van een werkmentaliteit die, gekoppeld aan een goede automatisering en administratie, fouten voorkomt en de corrigerende acties terugkoppelt naar de werknemers om de kwaliteit continu te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.

Dit resulteert in opdrachten van een verscheidenheid aan klanten, variërend van medische toepassingen met hoogwaardige kabels tot datacom-kabels met hoge eisen aan doorloopsnelheid en nauwe productietoleranties.

Of het nu gaat om kleine series controlboxes voor de aansturing van grote vrachtwagens of een compleet samengestelde kiosk voor een vliegmaatschappij, steeds worden onze projecten en orders met een hoge prioriteit en kwaliteitsniveau behandeld.

Meerwaarde

Naast de levering van standaardproducten onderscheiden wij ons door een pragmatische blik op het totaalproduct. Wij kijken samen met de klanten naar de mogelijkheden om hun eindproduct niet alleen optimaal produceerbaar te maken maar ook naar het optimale gebruik van nieuwe innovatieve technieken waarbij steeds de optimalisatie gezocht wordt tussen de kostprijs en de eisen die aan het eindproduct gesteld worden.

Wij gebruiken hierbij ons eigen productpakket en hebben toegang tot de leveringsportfolio van nagenoeg alle standaard breedband leveranciers en functioneren vaak als verlengstuk van hen in de vertaalslag van de klantenwensen.

Door de toevoeging van bekabeling, elektronica, mechanica, tooling, potting, testing etc. kunnen wij uw product optimaliseren zonder dat u direct geconfronteerd wordt met hoge NRE kosten of zelfs een “NEE” van uw leveranciers omdat de aantallen voor een custom product te klein zouden zijn.

Flexibiliteit

Wij hebben onze productie opgebouwd uit cellen waarmee eenvoudig kan worden geschoven als de capaciteit dat verlangt. De complexe stappen bij een productieproces worden ondervangen door gerichte automatisering waardoor de invloed van het menselijk handelen en daarmede de foutkansen worden geminimaliseerd.

We hebben daardoor ook de mogelijkheid op kosten te concurreren met lage lonen landen omdat de arbeidscomponent kan worden verminderd terwijl de communicatie veel kortere lijnen heeft.

Dit geeft u een aantrekkelijke combinatie tussen lage risico’s, flexibiliteit, kosten en continuïteit.

wij bieden u componenten plus:

met co-development en co-makership.

Alleen als alle stappen van de ontwikkeling en productie van producten in harmonie zijn met elkaar, kunnen producten uitgroeien tot een succesverhaal.

Componenten

Serticom vertegenwoordigt een breed assortiment aan elektromechanische componenten van gerenommeerde innovatieve fabrikanten. Zij levert deze aan industriële afnemers in de Benelux markt en een deel van Duitsland. Met ons team van verkoopadviseurs kunnen wij u met raad en daad bij staan bij alle stappen in de keuze van geschikte componenten tot en met de verwerking in het productieproces.

Co-development

Serticom beheerst vele disciplines en is daarom een goede gesprekspartner gedurende alle stappen van idee tot efficiënt reproduceerbaar product.

Co-makership

Een productieproces omvat niet alleen de fysieke handelingen die nodig zijn om een product te realiseren. Een goede beheersing van logistiek, efficiënte inkoopplanning, inzet van menskracht, beschikbaarheid van productiegereedschap en de juiste productieomstandigheden is onmisbaar. Verpakking en verzending maken het proces compleet.

Zoekt ú een technische partner
voor uw project?