Dynamische speler op de industriële elektronica markt

Serticom: rijke ervaring in het leveren van totaaloplossingen

Serticom is opgericht in 2012 met een duidelijke missie: het opvullen van het technisch commerciële gat tussen de beschikbare componenten van de leverancier en de uiteindelijke toepassing van de eindklant.
Wij leveren naast innovatieve elektronicaproducten dan ook diverse diensten om deze componenten optimaal in te kunnen zetten.

Deze toegevoegde waarde gekoppeld aan een pragmatische hands-on mentaliteit is de reden voor een gestage groei van de omzet en de klantenkring. In 2013 heeft dit reeds geleid tot een verdubbeling van de werkvloer en een verdere uitbouw staat in de planning voor 2015.

Naast elektronica en pcb design bieden wij tevens de mogelijkheid tot kabel confectie, productassemblage, omspuitingen, pottingwerkzaamheden en mechanische aanpassingen. De klant bepaald tot welk niveau zij het product bij ons uit handen geven.

Wij werken zowel voor OEM klanten als kleinere machine en apparatenbouwers. Verder ontwikkelen wij LED producten op klantenspecificaties al dan niet met drivers en back-up systemen.
Naast onze eigen productportfolio werken wij ook nauw samen met diverse broadband distributeurs wanneer er klantgerichte toevoegingen gedaan moeten worden op hun producten om de eindklanten in elk geval de oplossing te leveren die zij wensen.

thermische printertechnologieconnectietechnologieled en power oplossingen (energievriendelijk en toch veeleisend)mechatronica

Serticom, uw partner in co-development

Enkele highlights uit ons componentenprogramma.

APS ELM series
APS ELM series
Thermisch printermechanisme met een significant lager energieverbruik.
RF connectoren
RF connectoren
Vooruitstrevend als het gaat om RF connectie technologie.
energievriendelijke ledoplossingen
energievriendelijke ledoplossingen
Brengen licht en vermogen.

Serticom leverancier en co-maker van thermische printeroplossingen

Serticom leverancier en co-developer van alle mogelijke connectieoplossingen

Serticom leverancier van energievriendelijke en duurzame led en poweroplossingen

We zijn lokaal maar denken wereldwijd.

Wij bieden u componenten PLUS: met co-development en co-makership

Alleen als alle stappen van de ontwikkeling en productie van producten in harmonie zijn met elkaar, kunnen producten uitgroeien tot een succesverhaal.

Componenten

Serticom vertegenwoordigt een breed assortiment aan elektromechanische componenten van gerenommeerde innovatieve fabrikanten.
Zij levert deze aan industriële afnemers in de Benelux markt en een deel van Duitsland.
Met ons team van verkoopadviseurs kunnen wij u met raad en daad bij staan bij alle stappen in de keuze van
geschikte componenten tot en met de verwerking in het productieproces.

CONTACT

Co-development

Serticom beheerst vele disciplines en is daarom een goede gesprekspartner gedurende alle stappen van idee tot efficiënt reproduceerbaar product.

CONTACT

Co-makership

Een productieproces omvat niet alleen de fysieke handelingen die nodig zijn om een product te realiseren. Een goede beheersing van logistiek, efficiënte inkoopplanning, inzet van menskracht, beschikbaarheid van productiegereedschap en de juiste productieomstandigheden is onmisbaar. Verpakking en verzending maken het proces compleet.

CONTACT

Wij zijn er al vijf jaar
om uw business een boost te geven!

Met creatieve ideeën, innovatie maar vooral meedenken!