Snel contact

Foto’s: © MTM Power GmbH

DIN Rail DC/DC-omvormers met 30 W

  1. Home
  2. /
  3. Power
  4. /
  5. DIN Rail DC/DC-omvormers met...

MTM Power GmbH, de specialist voor industriële geschakelde voedingen, biedt nu de serie HSD-primaire geschakelde DIN-railmodules aan met een gelijkspanningsingang.

De apparaten bieden een ingangspanningsbereik van 20 – 72 VDC en bieden efficiënte oplossingen voor verschillende toepassingen waar weinig stroom nodig is. Door de het via thermoselectieve vacuüm-inkapseling (EP 1 987 708, Amerikaans octrooischrift 8.821.778 B2) volledig afsluiten van de apparaten, bieden zij de best mogelijke bescherming tegen stof en vochtigheid en zijn ze bijzonder bestendig tegen mechanische spanningen zoals schokken en trillingen.

De modules van 15 W of 30 W zijn verkrijgbaar met een enkele uitgang van 12 V, 24 V en 48 V. Ze bieden een isolatie van 3,3 kVAC tussen ingang en uitgang en voldoen aan de up-to-date EN standaarden met betrekking tot CE overeenstemming. Verdere eigenschappen zijn SMD-technologie ondersteunde productie, 100% burn-in test en automatische 100% definitieve test. De serie HSD is kortsluit beveiligd, heeft geen minimum belasting nodig en werkt in het temperatuurbereik van -25 t/m +70 °C. De HSD-serie biedt multifunctionele DIN-rail voedingen met compacte afmetingen.

Mechatronics icoon

Heeft u een voeding vraagstuk?

Neem contact met ons op om samen te werken

Stuur een email

WHATSAPP ONS

PLAN EEN MEETING